CNC

CNC-bearbejdning udføres altid efter aller højeste krav til både kvalitet, pris og leveringstid.

Maskintegninger

CNC-bearbejdning i højeste kvalitet

Hos JH Smede & Maskinværksted er vi eksperter i CNC-bearbejdning, og vi har efterhånden talrige projekter bag os. Med vores mange års erfaring i bagagen er du garanteret et professionelt og kvalitetsbevidst arbejde, der er udført i vores eget maskinværksted. Af den grund er vi i stand til at byde på en kort leveringstid samt et højt kvalitetsniveau.

CNC-bearbejdning er en computerdrevet produktion, der kan fremstille mange ensartede og komplekse dele i metal og andre materialer. CNC dækker alle type udskæringer og bearbejdninger, der er kontrolleret af en computer på baggrund af dxf filer.

Med CNC skaber vi løsninger for dig på eksakte mål, med så lille en fejlmargin som overhovedet muligt – selv på de store, masseproducerede enheder.

Få et uforpligtende tilbud

Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 4615 2751 eller skrive til os på mailordre@jh-smedie.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud på din opgave. Ligeledes er vi altid klar til at tage en snak med dig om dit projekt, hvor vi byder ind med vores faglige viden og ekspertise, så du får den mest optimale løsning ud fra dine ønsker og behov.

Udfyld formularen

Kontakt os

Hos JH Smede & Maskinværksted er du som kunde altid i højsædet. Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os, eller kigge forbi, til en uforpligtende samtale.

 • Hurtig levering
 • Skarpe priser
 • Høj kvalitet

Med vores alsidige maskiner er der ikke den ordre vi ikke kan klare. Alle specialprofiler bliver stanset ud på vores revolverstanser, hvilket giver høj præcision og hurtig produktionstid. Vores store lager af tynd- og tykplader giver hurtige leveringstider på alle ordrer, store som små.

Åbningstider værksted

 • Mandag - Fredag
  06:30 - 15:30
 • Lørdag - Søndag
  Lukket

Telefontid værksted

 • Mandag - Fredag
  06:30 - 17:00
 • Lørdag - Søndag
  Lukket