Murkroner

Murkroner udføres altid efter aller højeste krav til både kvalitet, pris og leveringstid.

Pladebearbejdning

Vi laver murkroner efter dine mål

Beskyt murværket mod vejr og vind med en murkrone. Foruden at skåne murværket, giver murkronen også en flot finish til bygningen eller muren den sidder på.

Hos JH Smede og Maskinværksted har vi mulighed for at producere store og små ordrer på specialmål. Vi kan hjælpe dig uanset om du har færdige skærefiler, eller en håndtegnet skitse. Vores store lager af tynd- og tykplader giver os en yderst konkurrencedygtig leveringstid, og vi sikrer os altid at du er 100% tilfreds med resultatet før vi afslutter en opgave.

Få et tilbud på din opgave

Hos JH Smede & Maskinværksted er vi rigtig dygtige til erhverv, og kan håndtere helt store opgaver på rekordtid.

Vi står altid klar til at tage en snak med dig omkring dit projekt, hvor vi lytter til dine ønsker og behov. I fællesskab finder vi frem til den helt rigtige løsning for dig. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Udfyld formularen

Kontakt os

Hos JH Smede & Maskinværksted er du som kunde altid i højsædet. Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os, eller kigge forbi, til en uforpligtende samtale.

 • Hurtig levering
 • Skarpe priser
 • Høj kvalitet

Med vores alsidige maskiner er der ikke den ordre vi ikke kan klare. Alle specialprofiler bliver stanset ud på vores revolverstanser, hvilket giver høj præcision og hurtig produktionstid. Vores store lager af tynd- og tykplader giver hurtige leveringstider på alle ordrer, store som små.

Åbningstider værksted

 • Mandag - Fredag
  06:30 - 15:30
 • Lørdag - Søndag
  Lukket

Telefontid værksted

 • Mandag - Fredag
  06:30 - 17:00
 • Lørdag - Søndag
  Lukket