Stålkonstruktioner

Vi laver stålkonstruktioner på bestilling.

Dagligdag på værkstedet

Vi fremstiller og monterer stålkonstruktioner

Vi laver stålkonstruktioner på bestilling. Din stålkonstruktion vil være skabt specielt til dig, med din opgave for øje. Har du særlige ønsker eller behov, hjælper vi gerne med dem.
Vi både fremstiller og monterer stålkonstruktioner, uanset størrelsen. Som certificerede til DS/EN 1090 EXC3 & DS/EN ISO 3834 er vi i stand til at levere CE-mærket bygningsstål til din opgave.

Udfyld formularen

Kontakt os

Hos JH Smede & Maskinværksted er du som kunde altid i højsædet. Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os, eller kigge forbi, til en uforpligtende samtale.

 • Hurtig levering
 • Skarpe priser
 • Høj kvalitet

Med vores alsidige maskiner er der ikke den ordre vi ikke kan klare. Alle specialprofiler bliver stanset ud på vores revolverstanser, hvilket giver høj præcision og hurtig produktionstid. Vores store lager af tynd- og tykplader giver hurtige leveringstider på alle ordrer, store som små.

Kompetent samarbejdspartner

Du skal vælge os til din opgave, da vores faglige stolthed byder os kun at aflevere arbejde vi kan stå inde for. Herudover tilbyder vi byggeteknisk rådgivning, hvorfor du kan være sikker på at få en løsning der opfylder alle dine behov.

Vi kan hjælpe dig uanset om du har færdige maskintegninger, eller har brug for hjælp til den del også. Vi dækker hele Sjælland, og tager gerne ud og monterer stålkonstruktionerne hvis du har behov for det.

Få et tilbud på din opgave

Kontakt os for et tilbud på din opgave vedrørende stålkonstruktioner. Har du brug for sparring eller vejledning ift. den endelige konstruktion, kan vi helt sikkert også hjælpe med det.

Åbningstider værksted

 • Mandag - Fredag
  06:30 - 15:30
 • Lørdag - Søndag
  Lukket

Telefontid værksted

 • Mandag - Fredag
  06:30 - 17:00
 • Lørdag - Søndag
  Lukket