Revolver­stansning

Med revolverstansning kan vi lave store og komplekse udskæringer på rekordtid

Der arbejdes på maskinværkstedet

Specialister i revolverstansning

Hos JH Smede og Maskinværksted er vi specialister i stansning, især når det kommer til revolverstansning. Revolverstansning er et godt alternativ til laserskæring, når mængden er stor og opgaven skal løses hurtigt. Det har især sine fordele ved større opgaver med avancerede hulmønstre og mange huller. Derudover sikrer revolverstansning en optimal udnyttelse af materialet, hvilket også er ensbetydende med mindre spild. På den måde kan vi producere serier med korte leveringstider, hvilket kommer til stor gavn for vores kunder.

Store og komplekse udskæringer på rekordtid

På vores maskinpark står vores nuværende stolthed, Amada revolverstanseren, som gør os i stand til at håndtere store og komplekse udskæringer på rekordtid. Maskinen har et børstebord, som pladen ligger på, hvilket sikrer, at slutproduktet er uden ridser og har så flot en finish som muligt. Ligeledes er det muligt at lave alle mulige forskellige former for opkravning og gevind med Amada revolverstanseren.

Udfyld formularen

Kontakt os

Hos JH Smede & Maskinværksted er du som kunde altid i højsædet. Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os, eller kigge forbi, til en uforpligtende samtale.

 • Hurtig levering
 • Skarpe priser
 • Høj kvalitet

Med vores alsidige maskiner er der ikke den ordre vi ikke kan klare. Alle specialprofiler bliver stanset ud på vores revolverstanser, hvilket giver høj præcision og hurtig produktionstid. Vores store lager af tynd- og tykplader giver hurtige leveringstider på alle ordrer, store som små.

Mere end 40 års erfaring

Vi har vores helt egen maskinpark på vores lokation i Karlslunde, hvorfra vi kan hjælpe med forskellige former for pladebearbejdninger. Med mere end 40 års erfaring i branchen er du garanteret et professionelt og kvalitetsbevidst arbejde, hvorfor du trygt kan lade os om at udføre revolverstansning for dig.

Vi kan hjælpe uanset størrelse og omfang af dit projekt, hvorfor du ikke skal tøve med at kontakte os angående revolverstansning.

Revolverstansning af høj kvalitet

Ved enhver opgave har vi et stort fokus på at levere resultater af høj kvalitet, til en god pris samt med hurtig levering. Kontakt os angående revolverstansning, hvor vi naturligvis giver dig et konkurrencedygtigt tilbud på dit projekt med på vejen.

Ring gerne til os på telefon 46 15 27 51, eller skriv til os via mail på ordre@jh-smedie.dk. Du kan også vælge at skrive til os via vores kontaktformular. Vi stræber altid efter at svare dig hurtigst muligt.

Åbningstider værksted

 • Mandag - Fredag
  06:30 - 15:30
 • Lørdag - Søndag
  Lukket

Telefontid værksted

 • Mandag - Fredag
  06:30 - 17:00
 • Lørdag - Søndag
  Lukket