Maskintegninger

Om os

I 1977 åbnede JH Teknisk & Industriel Lakering dørene for første gang. Senere hen blev firmaet udvidet med JH Smede & Maskinværksted i 1996. Indtil for nyligt har firmaet været ejer af brødrene Arne og Jørgen Hansen.

Den nye besidder af direktørposten hos JH Smede & Maskinværksted hedder Mikkel Hansen. Mikkel er søn af Jørgen, og han har været en del af firmaet i mere end 15 år. Af den grund er JH Smede & Maskinværksted et 3. generations firma, som er i rivende udvikling og rummer store visioner samt ønsker for fremtiden.

JH Smede & Maskinværksted består af et stærkt og professionelt team, hvor alle har stor erfaring indenfor faget. Firmaet tilbyder alt indenfor jern og metal, hvor alle opgaver kan løses – uanset størrelsen på og omfanget af opgaven. Med tilknyttet Industri Lakering er det muligt for JH Smede & Maskinværksted at levere et fuldkomment færdigt produkt.

Vi bruger udelukkende samarbejdspartnere vi stoler på, herunder bla. JH Smede & Montageservice.

Udfyld formularen

Kontakt os

Hos JH Smede & Maskinværksted er du som kunde altid i højsædet. Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os, eller kigge forbi, til en uforpligtende samtale.

 • Hurtig levering
 • Skarpe priser
 • Høj kvalitet

Med vores alsidige maskiner er der ikke den ordre vi ikke kan klare. Alle specialprofiler bliver stanset ud på vores revolverstanser, hvilket giver høj præcision og hurtig produktionstid. Vores store lager af tynd- og tykplader giver hurtige leveringstider på alle ordrer, store som små.

Lad os tage en uforpligtende snak

Du kan til enhver tid kontakte os for en uforpligtende snak omkring dit projekt, så vi sammen kan finde frem til hvilke muligheder samt løsninger, der passer til netop dine behov.

Ring gerne til os på telefon 4615 2751 eller skriv til os på mail ordre@jh-smedie.dk. Vi giver også gerne et gratis – og ikke mindst uforpligtende – tilbud på din opgave.

Åbningstider værksted

 • Mandag - Fredag
  06:30 - 15:30
 • Lørdag - Søndag
  Lukket

Telefontid værksted

 • Mandag - Fredag
  06:30 - 17:00
 • Lørdag - Søndag
  Lukket