Inddækninger

Inddækninger udføres altid efter aller højeste krav til både kvalitet, pris og leveringstid.

Dagligdag på værkstedet

Vi laver alle former for inddækninger

Hos JH Smede og Maskinværksted har vi stor erfaring med at lave forskellige typer profiler til forskellige formål.

En af typerne af profiler, som vi laver på vores maskinværksted, er inddækninger. Vi leverer inddækninger i adskillige materialer, som kan være op til 3 meters længde. Ligeledes kan du vælge mellem forskellige slags inddækninger, såsom vindskeder, sternkanter, murkroner, tagfødder og elevatorinddækninger.

Med vores mange års erfaring i bagagen er du garanteret en produktion af høj kvalitet, hvorfor du trygt kan lade os stå for dine inddækninger.

Vi kan hjælpe dg med følgende typer inddækninger

Udfyld formularen

Kontakt os

Hos JH Smede & Maskinværksted er du som kunde altid i højsædet. Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os, eller kigge forbi, til en uforpligtende samtale.

 • Hurtig levering
 • Skarpe priser
 • Høj kvalitet

Med vores alsidige maskiner er der ikke den ordre vi ikke kan klare. Alle specialprofiler bliver stanset ud på vores revolverstanser, hvilket giver høj præcision og hurtig produktionstid. Vores store lager af tynd- og tykplader giver hurtige leveringstider på alle ordrer, store som små.

Inddækninger på specialmål

Vi kan levere inddækninger på specialmål efter dit ønske, uanset om du har skærefiler eller blot en håndtegnet skitse. Ønsker du at få lavet en inddækning til en enkelt bygning eller et større projekt, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring med flere typer af inddækninger – og ikke mindst alt fra en mindre til en større opgave. Vores store maskinpark kan klare selv de største ordrer på rekordtid. Det færdige emne kan leveres malet/pulverlakeret, hvis det ønskes.

Desuden har vi et stort lager af både tynd- og tykplader til rådighed, hvorfor vi er yderst konkurrencedygtige på leveringstid. Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Fortæl os om din opgave

Vi hører gerne fra dig omkring dit projekt med inddækninger. Vi vil naturligvis gerne vejlede dig frem til den mest optimale løsning ud fra dine ønsker og behov.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit projekt, hvor vi giver et skarpt tilbud med på vejen. Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 46 15 27 51, eller skrive til os på mail ordre@jh-smedie.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular.

Åbningstider værksted

 • Mandag - Fredag
  06:30 - 15:30
 • Lørdag - Søndag
  Lukket

Telefontid værksted

 • Mandag - Fredag
  06:30 - 17:00
 • Lørdag - Søndag
  Lukket