Zinkinddækninger

Zinkinddækninger udføres altid efter aller højeste krav til både kvalitet, pris og leveringstid.

Dagligdag på værkstedet

Inddækninger i zink på specialmål

Hos JH Smede og Maskinværksted tilbyder vi flere former for inddækninger i flere typer af materialer – heriblandt zinkinddækninger. Zink er yderst velegnet til flere former for inddækninger på bygninger, såsom skorstene, tagvinduer, kviste osv. Vi leverer zinkinddækninger i standard- og specialmål, hvor vi sørger for, at de er nemme at montere uanset former og kanter. Ligeledes er det vigtigt, at konstruktionen er beskyttet mod vind og vejr i mange år fremover. Derfor anvender vi udelukkende holdbare og kvalitets plader.

Ved enhver opgave har vi altid et stort fokus på at levere resultater af høj kvalitet på rekordtid til en god pris.

Udfyld formularen

Kontakt os

Hos JH Smede & Maskinværksted er du som kunde altid i højsædet. Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os, eller kigge forbi, til en uforpligtende samtale.

 • Hurtig levering
 • Skarpe priser
 • Høj kvalitet

Med vores alsidige maskiner er der ikke den ordre vi ikke kan klare. Alle specialprofiler bliver stanset ud på vores revolverstanser, hvilket giver høj præcision og hurtig produktionstid. Vores store lager af tynd- og tykplader giver hurtige leveringstider på alle ordrer, store som små.

Zinkinddækninger af høj kvalitet med hurtig levering

På vores lokation i Karlslunde har vi vores helt egen store maskinpark samt vores store lager af plader i forskellige former for metal. Derfor er vi i stand til hurtigt at kunne levere en ordre, da vi har alle de nødvendige redskaber og ressourcer lige ved hånden. Med vores egen maskinpark kan vi garantere vores kunder resultater af høj kvalitet. Derfor kan du trygt lade os om at levere zinkinddækninger til dit projekt.

Ved enhver opgave har vi et stort fokus på kvalitet, pris og levering.

Få et tilbud på zinkinddækninger

Fortæl os gerne om dine idéer med zinkinddækninger, så hjælper vi dig med at få det ned på papir, og ikke mindst videre til et færdigt produkt. Du kan også sende os de færdige tegner, så vi hurtigt kan komme i gang med din ordre.

Kontakt os gerne på telefon 46 15 27 51 eller ved at skrive til os på mail ordre@jh-smedie.dk. Vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig med et yderst konkurrencedygtigt tilbud på zinkinddækninger.

Åbningstider værksted

 • Mandag - Fredag
  06:30 - 15:30
 • Lørdag - Søndag
  Lukket

Telefontid værksted

 • Mandag - Fredag
  06:30 - 17:00
 • Lørdag - Søndag
  Lukket