Montagearbejde

Høj kvalitet efter dine behov & ønsker

Pladelageret

Ekspert inden for montagearbejde

Søger du en erfaren og kompetent smede- og montagevirksomhed til montagearbejde? Så er du det rette sted. Hos JH Smede og Maskinværksted byder vi på høj kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser. Vi kan løse alt inden for montagearbejde – Dette gælder uanset opgavens størrelse såvel som kompleksitet.

Med fokus på effektivitet og smukke resultat i kompromisløs kvalitet, er vi det sikre valg, når du skal have udført montagearbejde. Vi har mange års erfaring, og leverer altid til aftalt tid. Dette er din garanti for veludført montageservice.

Når vi udfører en montageopgave, vil der altid være en montageleder tilknyttet projektet. Montagelederens fornemste opgave er at sørge for, at arbejdet forløber efter planen. Hertil at kvaliteten er efter de højeste standarder, og at kunden får en god oplevelse.

Udfyld formularen

Kontakt os

Hos JH Smede & Maskinværksted er du som kunde altid i højsædet. Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os, eller kigge forbi, til en uforpligtende samtale.

 • Hurtig levering
 • Skarpe priser
 • Høj kvalitet

Med vores alsidige maskiner er der ikke den ordre vi ikke kan klare. Alle specialprofiler bliver stanset ud på vores revolverstanser, hvilket giver høj præcision og hurtig produktionstid. Vores store lager af tynd- og tykplader giver hurtige leveringstider på alle ordrer, store som små.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores mange års erfaring inden for montagearbejde og montageservice gør, at vi kan bistå med hjælp og rådgivning inden for bred vifte af områder – Dette gælder uanset om du er privatperson, virksomhed, boligforening eller noget helt fjerde. Med stor erfaring, og bred faglighed inden for industrimontage, anser vi dette som en af vores primære spidskompetencer.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende typer af opgaver:

 • Industrimontage
 • Montage af ståltrapper
 • Montering af altaner
 • Og meget mere

Passer ovenstående ikke til dine ønsker og behov? Tøv ikke med at kontakte os – Vi udfører en lang række specialopgaver inden for montagearbejde.

Få et uforpligtende tilbud

Lad os tage en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov allerede i dag. Vi gennemgår gerne din opgave grundigt, så vi kan komme med den absolut bedste rådgivning og pris. I den forbindelse udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud – Et tilbud som er skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Vi kan kontaktes på telefon: 46 15 27 51 eller på E-mail: ordre@jh-smedie.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Åbningstider værksted

 • Mandag - Fredag
  06:30 - 15:30
 • Lørdag - Søndag
  Lukket

Telefontid værksted

 • Mandag - Fredag
  06:30 - 17:00
 • Lørdag - Søndag
  Lukket